Μπαίνει χειρουργείο ο Άλτμαν

Μπαίνει χειρουργείο ο Άλτμαν

Gazzetta team
Μπαίνει χειρουργείο ο Άλτμαν

bet365

Σε μία εβδομάδα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ο Ισραηλινός επιθετικός και την Τετάρτη θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο Γ. Καραϊσκάκης, ο Όμρι Άλτμαν ήταν από τους διακριθέντες του Παναθηναϊκού, όμως δεν κατάφερε να το χαρεί...

Στην τελευταία φάση του αγώνα και στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Ρόμα - Σαχτάρ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αυτή θα γίνει την πατρίδα του, στο Ισραήλ, ενώ για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», προκειμένου να καθοριστούν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα