Το φ.α. και η δίωξη για εισβολή και μόνο στον Σαββίδη

Το φ.α. και η δίωξη για εισβολή και μόνο στον Σαββίδη

Το φ.α. και η δίωξη για εισβολή και μόνο στον Σαββίδη

bet365

Στην Τούμπα έχουν παραλάβει το φ.α. του αγώνα με την ΑΕΚ, κάνουν τις δικές τους εκτιμήσεις, με βάση όλα όσα έχει γράψει ο Κομίνης, ενώ ξεκαθαρίζουν πως ο Ιβάν Σαββίδης κατηγορείται για την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο και όχι για κάτι άλλο.

Στα χέρια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ βρίσκεται το «φύλλο αγώνα» του ντέρμπι με την ΑΕΚ, εκεί όπου δεν αναφέρει με ποιανής ομάδας υπαιτιότητα διακόπηκε ο αγώνας, απλά αρκείται στο να αναγράφει τα γεγονότα.

Όπως σχολιάζουν, με μια πρώτη ανάγνωση στη Μικράς Ασίας, σύμφωνα με το «φύλλο αγώνα», το ματς δε διακόπηκε λόγω της εισβολής Σαββίδη, αλλά γιατί οι άνθρωποι της ΑΕΚ δήλωσαν στον Κομίνη τρομοκρατημένοι μετά την εισβολή. Στον ΠΑΟΚ αντιλαμβάνονται από τα αναγραφόμενα του κ. Κομίνη, ότι η διακοπή που προκλήθηκε λόγω της εισβολής έχει διάφορες προεκτάσεις.

Ο Κομίνης αναφέρει στο φ.α. ότι αρχικά ακύρωσε το γκολ και μετά από κουβέντα με τον βοηθό θα το κατακύρωνε τελικά, αλλά πριν προλάβει να δείξει σέντρα έγινε η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο.

Το μόνο που αναγράφεται ως φράση είναι του Λούμπος Μίχελ που του είπε: «you are finished today» και δεν υπάρχει πουθενά αναφορά στα περί «νεκρών», όπως υποστήριζε η ΑΕΚ ότι ειπώθηκε από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ προς στο διαιτητή του ντέρμπι.

Επίσης, δεν αναφέρει πουθενά ότι ο ίδιος είδε τον ιδιοκτήτη του «Δικεφάλου» να οπλοφορεί, αλλά έχει σημειώσει τα όσα του έχουν πει οι άνθρωποι της Ένωσης, ενώ αναγράφεται ότι υπάρχει απώθηση του Βασίλη Δημητριάδη.

Αυτό που υποστηρίζουν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» σ’ ότι αφορά το κομμάτι της διαδικασίας ποινικής δίωξης κατά του Ιβάν Σαββίδη, αφορά εισβολή στον αγωνιστικό χώρο και όχι οπλοφορία όπως γράφεται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα