Γκαρθία: «Εδώ και πολύ καιρό ο Μάρτινς δείχνει καλά πράγματα»

Δημήτρης Τομαράς
Γκαρθία: «Εδώ και πολύ καιρό ο Μάρτινς δείχνει καλά πράγματα»

bet365

Ο Όσκαρ Γκαρθία στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Πλατανιά μίλησε για την εικόνα του Ολυμπιακού, τον Μάρτινς αλλά και τα παράπονα που είχε από τους παίκτες του.
Πιο συγκεκριμένα ο Ισπανός είπε για:
Το τι κρατάει από το ματς: Μας άρεσε το γεγονός θέλαμε στα τελευταία λεπτά να παίξουν παίκτες που είχαν λίγα λεπτά συμμετοχής και είμαστε ικανοποιημένοι από την κατάσταση που τους είδαμε. Μας άρεσε όπως παίξαμε στο πρώτο μέρος και με και χωρίς μπάλα. Αυτό που θα θέλαμε περισσότερο ήταν να σκοράρουμε περισσότερο, γιατί στο μέλλον θα χρειαστούμε την βοήθειά τους. Γενικότερα είμαστε ικανοποιημένοι και είχαμε την υπεροχή.
Τα παράπονά του από κάποιους παίκτες και το τι είχε πει: Δεν θα επεκταθώ για αυτό το θέμα. Ό,τι είχα να πω το έχω πει και στους ίδιους τους παίκτες. Πάντοτε προσπαθώ να βάλω τους παίκτες που είναι οι πιο κατάλληλοι για τις αποστολές των αγώνων. Εγώ πάντοτε λέω μακάρι οι παίκτες να μου κάνουν δύσκολη την ζωή ως προς τις αποφάσεις μου για την ενδεκάδα ή την αποστολή γιατί έτσι θα είναι πιο ανταγωνιστικοί και θα έχω περισσότερες επιλογές.
Τον Αντρέ Μάρτινς: Εδώ και πολύ καιρό ο Μάρτινς μας έχει δείξει και γενικά δείχνει πολλά καλά πράγματα. Αισθανόμουν άσχημα που δεν του έδινα χρόνο συμμετοχής. Στην θέση που αγωνίζεται ο Αντρέ έχουμε πολλούς παίκτες. Πιστεύαμε λοιπόν ότι το συγκεκριμένο ματς με τον Πλατανιά ήταν μία καλή ευκαιρία για να του ανταποδώσουμε την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνει στις προπονήσεις. Είναι ένας παίκτης που είτε παίζει, είτε δεν παίζει, καθημερινά στον Ρέντη προπονείται πάρα πολύ καλά. Πιστεύω ότι δικαιούται να πάρει χρόνο συμμετοχής και να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για την ομάδα στην συνέχεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα