Κυριάκος: «Δίκαιο και ηθικό»

Gazzetta team
Κυριάκος: «Δίκαιο και ηθικό»

bet365

Δίκαιο και ηθικό χαρακτήρισε το γεγονός ο Κυριάκος Κυριάκος το γεγονός ότι κατά τη γνώμη του οι δυο καλύτερες -κατά τεκμήριο- ομάδες στο Πρωτάθλημα, θα παίξουν σε ένα ντέρμπι σε γεμάτο γήπεδο.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ έγραψε:

Μέσα σε λίγες ώρες κάποιοι αφανείς ήρωες, συνάδερφοί μου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ διοργανώνουν ντέρμπι ειδικών συνθηκών.
Παρακαλώ τον κόσμο να βοηθήσει και αυτός στην ομαλή διεξαγωγή. Όποιος έχει τη δυνατότητα, να αγοράσει νωρίς το εισιτήριό του, ώστε να υπάρχει συνεχής και κανονική ροή στα εκδοτήρια, για να μην ταλαιπωρηθούν όσοι αναγκαστικά έρθουν από άλλες πόλεις ή ακόμη και το εξωτερικό τις τελευταίες ώρες.

Το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με προσφορά* για τα μέλη, cash out* και μοναδικές αποδόσεις. *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Αυτές τις μέρες ειπώθηκαν πολλά, από πολλούς που δεν πρέπει να έχουν/-με πρωταγωνιστικό ρόλο στο ποδόσφαιρο. Η ουσία είναι μια: παίζουν οι δυο καλύτερες -κατά τεκμήριο- ομάδες στο Πρωτάθλημα, σε ένα ντέρμπι σε γεμάτο γήπεδο, όπως κατά τη γνώμη μου είναι και το δίκαιο και το ηθικό. Διεκδικούμε την πρώτη θέση στη βαθμολογία με αγώνα λιγότερο, από μια ομάδα σκληραγωγημένη και ανθεκτική. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος και πρέπει να τον περπατήσουμε ενωμένοι και πεισμωμένοι!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα