Ραντεβού που κρίνουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια

Θοδωρής Βασίλης
Ραντεβού που κρίνουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια

bet365

Στην Λεωφόρο Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης ρίχνονται στην μάχη για την Ευρώπη όπως και στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος με τον Ατρόμητο. Τέλος, η ΑΕΛ θέλει να κλειδώσει την παραμονή κόντρα στην Κέρκυρα στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 25ης αγωνιστικής.

Η ΑΕΛ φιλοξενεί την Κέρκυρα και ξέρει πως με νίκη κάνει το αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία έναντι του αντιπάλου της που επίσης έχει τον ίδιο στόχο. Το ευχάριστο για τον Ράτκο Ντόστανιτς είναι το γεγονός πως έχει αρκετές επιστροφές αφού μπορεί να υπολογίζει ξανά τους Ναζλίδη, Γουάλας και Φατιόν, ενώ αντίθετα Χούμπτσεφ και Αγκάνοβιτς είναι εκτός. Στην αντίπερα όχθη η Κέρκυρα ταξίδεψε στην Λάρισα με αρκετά προβλήματα με τον Γιάννη Ματζουράκη να μην υπολογίζει στους Σιόντη, Μπαλάφα που είναι τιμωρημένοι, όπως και στους από καιρό τραυματίες Τουράμ, Ιωάννου, Γεωργίου, Nούνιες.

bwin Predictor* - Πότε θα σημειωθεί το πρώτο γκολ στους αγώνες Ίντερ – Νάπολι και ΠΑΟΚ – ΑΕΚ; (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης και το ευχάριστο για τον Μιχάλη Γρηγορίου είναι το γεγονός ότι έχει σημαντικές επιστροφές που ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα. Σιώπης και Ντουρμισάι μπήκαν σε φουλ ρυθμούς και είναι στην αποστολή, ενώ εκτός παραμένουν οι Λάμπρου, Ουάσινγκτον, Τασουλής. Ο Ατρόμητος, ο οποίος ουσιαστικά έχει κερδίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, θα έρθει στη Νέα Σμύρνη χωρίς τον τιμωρημένο Χατζηισαΐα και τον τραυματία Βασιλακάκη, ενώ οι Ντιγκινί και Μάντσον ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Τέλος, στην Λεωφόρο σε μια μάχη για την Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης. Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε καλό μομέντουμ μετά και την ισοπαλία στο αιώνιο ντέρμπι και με νίκη μπορεί να βρεθούν ακόμα κι εντός πεντάδας. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει τους Κάτσε και Βλαχοδήμο που συμπλήρωσαν κάρτες, αλλά και τον Οικονόμου που αποβλήθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ επιστρέφει ο Μολίνς μετά τον τραυματισμό του. Από την πλευρά του ο Αστέρας Τρίπολης προέρχεται από μια σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να παραμείνει ζωντανή στην μάχη της Ευρώπης. Μοναδική απουσία αυτή του Ισνάλντο, για πρώτη φορά σε αποστολή οι Μπαστιάνος και Ρούνεϊ.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σάββατο (10/3)


ΑΕΛ - Κέρκυρα (15:00, NS3)
Πανιώνιος - Ατρόμητος (17:15, NS1)
Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης (19:30, NS2)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα