Προπονήθηκε ο Μάντσον, έβγαλε ένα μέρος ο Βασιλακάκης στον Ατρόμητο

Προπονήθηκε ο Μάντσον, έβγαλε ένα μέρος ο Βασιλακάκης στον Ατρόμητο

Νίκος Μαρούδας
Προπονήθηκε ο Μάντσον, έβγαλε ένα μέρος ο Βασιλακάκης στον Ατρόμητο

bet365

Στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων επέστρεψε ο Μάντσον, με τον Θοδωρή Βασιλακάκη να ακολουθεί επίσης ένα μέρος, ωστόσο θεωρείται απίθανο να ρισκάρει την συμμετοχή του στο Σαββατιάτικο παιχνίδι.

Ρόμα – Τορίνο με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Με απογευματινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Οι ποδοσφαιριστές, ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις τακτικής και κυκλοφορίας. Μέρος του προγράμματος έβγαλε ο Βασιλακάκης σε αντίθεση με τον Μάντσον που ολοκλήρωσε κανονικά ολόκληρη την προπόνηση.

Το απόγευμα της Παρασκευής θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το επερχόμενο παιχνίδι και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Νταμίρ Κάναντι, η οποία θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα