Προπονήθηκε ο Μάντσον, έβγαλε ένα μέρος ο Βασιλακάκης στον Ατρόμητο
Με απογευματινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.
Οι ποδοσφαιριστές, ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις τακτικής και κυκλοφορίας. Μέρος του προγράμματος έβγαλε ο Βασιλακάκης σε αντίθεση με τον Μάντσον που ολοκλήρωσε κανονικά ολόκληρη την προπόνηση.
Το απόγευμα της Παρασκευής θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το επερχόμενο παιχνίδι και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Νταμίρ Κάναντι, η οποία θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
