Ποιοι αλήθεια έχουν υπογράψει;

Ποιοι αλήθεια έχουν υπογράψει;

bet365

Χαμός στην Super League με τους παράγοντες των ομάδων να φτάνουν μέχρι και σε όρκους ότι δεν έχουν υπογράψει νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο και ότι τα κουκιά για 6+2 υπογραφές δεν βγαίνουν. Μιλούν στο gazzeta Χριστοβασίλης και Δάρρας.

Ενας μικρός χαμός επικρατεί στις τάξεις της Super League μετά την επίσημη διαρροή από την πλευρά της NOVA ότι 6 ομάδες έχουν ήδη υπογράψει και άλλες δύο έχουν συμφωνήσει και είναι έτοιμες να το κάνουν.

Οι παράγοντες της Super League και δη των “μικρότερων” ομάδων έχουν μπει στην διαδικασία να βρουν ποιοι είναι αυτοί οι έξι που ήδη έχουν υπογράψει και η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι το διαψεύδουν. Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση διοικητικού παράγοντα του Λεβαδειακού, ο οποίος πήρε τηλέφωνο από μόνος του, τους υπόλοιπους παράγοντες της κίνησης των 12 προκειμένου να τους διαβεβαιώσει ότι ο Λεβαδειακός δεν έχει υπογράψει με κανέναν τηλεοπτικό πάροχο και ότι η άποψη του παραμένει σταθερή ότι προτιμά την κεντρική διαχείριση.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννενα Γιώργος Χριστοβασίλης, ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα φέρεται να είναι ένας από τους 6 που έχουν ήδη υπογράψει με τη NOVA δήλωσε στο gazzetta ότι “Ο ΠΑΣ δεν έχει υπογράψει με κανέναν. Ούτε έχει συμφωνήσει με κάποιον. Εχουμε κάνει συζητήσεις με τη NOVA, αλλά ούτε συμφωνήσαμε, ούτε υπογράψαμε...”.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος του Πανιωνίου Χρήστος Δάρρας με δήλωση του στο gazzetta αναφέρει. “Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με τη NOVA, αλλά δεν έχουμε υπογράψει ακόμη...”.

Από τους μεγάλους τώρα η ΑΕΚ έχει πάγια θέση ότι είναι υπέρ της συνέχισης της κεντρικής διαχείρισης και ότι προτιμά τη συνολική και όχι τις μεμονωμένες συμφωνίες και ως εκ τούτου διαψεύδει ότι έχει υπογράψει αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι θα είναι η τελευταία που θα υπογράψει μεμονωμένο συμβόλαιο και μόνο όταν έχει χαθεί οποιαδήποτε πιθανότητα για κάποια μορφής κεντρική διαχείριση. Και τα στελέχη του Παναθηναϊκού όμως διαψεύδουν ότι έχουν βάλει την υπογραφή τους σε συμβόλαιο.

Οι υπέρμαχοι της κίνησης για κεντρική διαχείριση, έχουν την αίσθηση- βεβαιότητα ότι από τους 12 μικρούς οι 10 δεν έχουν υπογράψει και ότι από αυτούς τους 10 μόνο ο Πανιώνιος είναι σε προχωρημένες συζητήσεις. Για τους δύο που δεν βάζουν το χέρι τους στην φωτιά είναι ο Αστέρας Τρίπολης (μάλιστα στην τελευταία ανεπίσημη συνάντηση των 12, είπαν στον Μποροβήλο ότι τους κοροϊδεύει και ότι δεν πρέπει να συνεχίζει να πηγαίνει σε αυτές τις συναντήσεις αφού έχει τραβήξει τον δικό του δρόμο που είναι ενάντια στο συνολικό συμφέρον), ενώ αμφιβολίες έχουν και για την Λάρισα και τον Αλέξη Κούγια παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος πολλές φορές με δημόσιες τοποθετήσεις του έχει πει ότι δεν θα πάει στη NOVA και έχει αφήσει και αιχμές για αυτήν. Παρά ταύτα θεωρούν ότι υπογραφές μάλλον δεν έχει βάλει ούτε η Λάρισα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στέλεχος της κίνησης των 12 ανέφερε στο gazzetta αν η NOVA έχει τις υπογραφές 6 ομάδων γιατί δεν ανακοινώνει ποιές είναι και απλά διαρρέει ότι έχει έξι που υπέγραψαν και άλλους δύο που θα υπογράψουν. Κι εγώ λοιπόν διαρρέω ως στέλεχος της Super League ότι εκτός του ΠΑΟΚ δεν έχει ούτε μία υπογραφή...

Από τον Ολυμπιακό επίσημη τοποθέτηση δεν έχει υπάρξει και φαίνεται ότι είναι όντως πολύ κοντά σε συμφωνία με τη NOVA, με ένα ποσό που ξεπερνά τα 5,5 εκατ. ευρώ. Πιθανότατα ο Ολυμπιακός να είναι σε αυτή την κατηγορία του +2 που αναφέρει η NOVA. Αυτός και ο Πανιώνιος να είναι δηλαδή οι δύο ομάδες που έχουν συμφωνήσει και είναι έτοιμες να υπογράψουν, αλλά δεν το έχουν κάνει ακόμη.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση όλων των ομάδων της Super League για αυτό το καυτό θέμα, αφού οι περισσότερες έχουν ζητήσει από τον Βασίλη Γκαγκάτση που είχε την συνάντηση με τα στελέχη της COSMOTE TV επίσημη ενημέρωση για τις συζητήσεις και για το ενδεχόμενο συμφωνίας για κεντρική διαχείριση, μία συνάντηση στην οποία ίσως και να ξεκαθαρίσει το τοπίο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα