Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε την έφεση και περιμένει...

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε την έφεση και περιμένει...

bet365

Από την νομική υπηρεσία του ΠΑΟΚ κατατέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (6/3) η έφεση κατά της απόφασης που έλαβε τη Δευτέρα (5/3) η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας.

Οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν την σύνταξη της έφεσης τους και την κατέθεσαν το απόγευμα της Τρίτης (6/3) περιμένοντας πλέον να μάθουν το πότε θα οριστεί η εκδίκασή της από το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ.

Η μη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ολυμπιακό επέφερε την αφαίρεση τριών βαθμών για τον «Δικέφαλο», που έχασε το ματς «στα χαρτιά» με 3-0, ενώ η Τούμπα «έκλεισε» για δύο αγωνιστικές.

Στον ΠΑΟΚ, όπως υποστηρίζουν, με την έφεσή που κατέθεσαν ζητάνε «να εκδικαστεί το συντομότερο δυνατόν», καθώς θέλουν να τελειώνουν με όλη αυτή τη δικαστική μάχη και να μην υπάρχουν εκκρεμότητες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα