Τα έργα στην «Αγιά Σοφιά» και ο κόσμος (vids, pics)

Τα έργα στην «Αγιά Σοφιά» και ο κόσμος (vids, pics)

Τα έργα στην «Αγιά Σοφιά» και ο κόσμος (vids, pics)

bet365

Το gazzetta.gr βρέθηκε (ξανά) στη Νέα Φιλαδέλφεια που χτίζεται το νέο «σπίτι» της Α.Ε.Κ και σας... προσφέρει εικόνες και ιστορίες από την καθημερινότητα των εργασιών

Λίβερπουλ-Πόρτο με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η καθημερινότητα της Νέας Φιλαδέλφειας, χάρη στο θέμα του γηπέδου και των εργασιών για την ανέγερση αυτού, έχει αλλάξει και φυσικά προφανώς προς το καλύτερο (κάτι που μπορούν να επιβεβαιώσουν οι άνθρωποι που έχουν μαγαζιά στην περιοχή). Εννοείται πως το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και ισχύει με τους φίλους της ΑΕΚ που ζουν στην (και γύρω από την) «κιτρινόμαυρη» αυτή πόλη...

Το gazzetta.gr βρέθηκε (ξανά) στο χώρο και πιστό στην υπόσχεσή του σας «προσφέρει» εικόνα (με φωτογραφίες και βίντεο) από την πορεία των εργασιών στο χώρο που δημιουργείται η «Αγιά Σοφιά», η νέα «φωλιά του δικέφαλου», όπως χαρακτηριστικά εξηγούν οι πατεράδες Ενωσίτες στα παιδάκια τους με τα οποία φτάνουν στο χώρο και παρακολουθούν (είτε κάθε μέρα είτε μέρα παρά μέρα) την εξέλιξη των έργων στο οικόπεδο.

Για τα έργα και όσα γίνονται -και αλλάζουν κάθε μέρα την εικόνα στο χώρο που χτίζεται το νέο γήπεδο- η εικόνα μιλάει από μόνη της. Είναι πολύ σημαντική η πρόοδος και θα συνεχίσει να... τρέχει το έργο βάσει του χρονοδιαγράμματος που υπάρχει για την δεύτερη φάση των εργασιών από την ημέρα που έπιασαν και πάλι δουλειά με γερανούς, μηχανήματα και μπουλντόζες φυσικά.

Εκεί, ψηλά προς το Άλσος που ουσιαστικά βρισκόταν το Νίκος Γκούμας, στην αρχή του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας δεκάδες φίλοι της ΑΕΚ έχουν ''κλεισμένη'' σε καθημερινή βάση τη θέση τους για να αφιερώσουν ένα σημαντικό χρονικό διάστημα από τον ελεύθερο χρόνο τους για να παρακολουθούν από κοντά (κάθε μέρα όμως) την πορεία των έργων. Κάθε ώρα της ημέρας και άλλο το παρεάκι. Πάντα όμως πολλοί και εκεί για αρκετή ώρα.

«Άργησα σήμερα αλλά εδώ είμαι», ακούγεται η φωνή ενός φίλου της ΑΕΚ που μιλάει σε έναν άλλον ο οποίος του έδειχνε το ρολόι σα να του λέει «αργήσαμε σείρα, απουσία θα έβαζα». Οι συζητήσεις προφανώς συγκεκριμένες αφού όλοι προσπαθούν να... γίνουν μηχανικοί και να εξηγήσουν στο φιλαράκι τους, στη παρέα του γενικά, τι ακριβώς γίνεται στο οικόπεδο, που υπάρχειο πρόοδος στα έργα και τι κάνει το εκάστοτε μηχάνημα.

Η εικόνα γίνεται πανέμορφη όταν στα κάγκελα σε ρόλο παρατηρητών βλέπεις μικρά παιδιά. Πάντα μαζί με τον πατέρα τους, ή και με τους δυο γονείς σε άλλες περιπτώσεις, βγάζουν τις καθιερωμένες φωτογραφίες με φόντο πάντα το χώρο των εργασιών για την «Αγιά Σοφιά» και έπειτα γίνεται το... μάθημα ιστορίας... Είναι άλλωστε πάντα ένα story: from father to son (ή και στην κόρη, το ίδιο κάνει)!

Ο πατέρας κοιτάζει λες και πρόκειται για τον... κορυφαίο καθηγητή πανεπιστημίου το παιδί του (ή τα παιδιά του) και τους μαθαίνει όλα όσα σαν καλοί Ενωσίτες θα πρέπει να γνωρίζουν σχετικά με τον χώρο που βρίσκονται, τι ήταν εκεί και τι δημιουργείται... Εννοείται πως την ίδια ώρα τους ενημερώνουν για στιγμές επιτυχίας, χαράς, δόξας και αποθέωσης που βίωσαν οι ίδιοι με την ΑΕΚ στο γήπεδό της και καταλήγουν με την ίδια (θαρρείς και είναι προσυμφωνημένο απ' όλους) ατάκα: «Άντε να γίνει, να ερχόμαστε μαζί και να πανηγυρίζουμε για την ΑΕΚάρα μας».

Είναι μια υπέροχη βόλτα για έναν ΑΕΚτσή να επισκεφτεί και να τσεκάρει λίγο όσα γίνονται εκεί που υπήρχε το «Νίκος Γκούμας» που πάντα συνδυάζεται -ανάλογα την ώρα της επίσκεψης στο χώρο- με καφεδάκι, ή φαγητό στην Νέα Φιλαδέλφεια που προσφέρεται άλλωστε...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα