Έξαλλος ο Μαρινάκης στα αποδυτήρια

Έξαλλος ο Μαρινάκης στα αποδυτήρια

Gazzetta team
Έξαλλος ο Μαρινάκης στα αποδυτήρια

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του τόσο για την διαιτησία του Ευαγγέλου αλλά και για την άσχημη απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός - Άρης και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Μιλουτίνοφ σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο ηγέτης των Πειραιωτών κατέβηκε σε έξαλλη κατάσταση στα αποδυτήρια μόλις τελείωσε ο αγώνας και τα είχε με την διαιτησία του κ. Ευαγγέλου αλλά και με τους παίκτες του αφού περίμενε ένα καλύτερο πρόσωπο ειδικά μετά και την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα