Αθανασιάδης: «Δεν περνάνε από εδώ ρε, πάμε»!

Αθανασιάδης: «Δεν περνάνε από εδώ ρε, πάμε»!

bet365

Τρομερές ατάκες για ψυχολογικό... ντοπάρισμα από τον κίπερ Αθανασιάδη στους συμπαίκτες του στον Αστέρα μετά από δύο σερί μεγάλες αποκρούσεις σε φάσεις του ΠΑΟΚ!

Ο Γιώργος Αθανασιάδης, κίπερ του Αστέρα, που παρά τα 2 γκολ που δέχθηκε έχει κάνει ένα πολύ καλό ματς ήταν πρωταγωνιστής του ματς και για άλλον λόγο. Με το σκορ να είναι στο 2-1 έκανε δύο... κολλητές μεγάλες επεμβάσεις για να πει προς τους συμπαίκτες του: «Δεν περνάνε από εδώ ρε, πάμε! Δεν θα περάσουν από εδώ». Όλα αυτά την ώρα που δεχόταν τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του στους Αρκάδες για τις αποκρούσεις του. Με αυτές τις ατάκες ήθελε να δώσει ψυχολογική... ώθηση και περισσότερο πάθος στην ομάδα του και εάν κρίνει κανείς από το τελικό 3-2 προφανώς και τα κατάφερε!

Μπαρτσελόνα- Ατλέτικο Μαδρίτης με αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα