«Ντόπες» από Ζαμάνη

Gazzetta team
«Ντόπες» από Ζαμάνη

bet365

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου μίλησε στους παίκτες των «κυανέρυθρων», χωρίς πάντως να... ξεχάσει την εμφάνιση του Σαββάτου κόντρα στον Αστέρα
Στη σημερινή προπόνηση του Πανιωνίου βρέθηκε ο Νίκος Ζαμάνης. Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μίλησε στους παίκτες των «κυανέρυθρων» ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπου και θέλησε να τους «ντοπάρει». Παράλληλα όμως ζήτησε από όλους να μην επαναληφθεί εμφάνιση ανάλογη με εκείνη κόντρα στον Αστέρα. «Η εικόνα σας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ανεπίτρεπτη. Ετσι δεν πάμε πουθενά, Πιστεύω ότι θα αλλάξετε στα υπόλοιπα παιχνίδια και ειδικά αύριο. Πρέπει να παίζουμε ο ένας για τον άλλο. Να δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας και να κάνετε κατάθεση ψυχής. Στο τέλος θα κριθούμε όλοι εκ του αποτελέσματος», τους είπε μεταξύ άλλων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα