Κανονικά προπονήθηκε ο Ακόστα

Δημήτρης Ρούσσος
Κανονικά προπονήθηκε ο Ακόστα

bet365

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Λαμίας ενόψει Πλατανιά, με τον Νόε Ακόστα να ακολουθεί το πρόγραμμα της ομάδας, ξεπερνώντας την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Άπαντες οι Φθιωτοί ήταν στη διάθεση του Μπάμπη Τεννέ, στην προπόνηση της Τρίτης, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Νόε Ακόστα να συμμετέχει κανονικά, αφήνοντας πίσω του την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες και όπως όλα δείχνουν υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι με τον Πλατανιά το Σάββατο (3/3, 15:00), για την 24η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή.

Στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς δεν θα είναι διαθέσιμος ο Σουλεϊμάν Ομο, που έχει δηλωθεί για να εκτίσει τη μια από τις δυο αγωνιστικές της ποινής του, μετά τη συμπλήρωση 7 κίτρινων καρτών. Αναφορικά με τον Θανάση Παντελιάδη, που έφτασε στον ίδιο αριθμό, κόντρα στον Παναθηναϊκό, στη Λαμία δεν έχουν καταλήξει ακόμα στα παιχνίδια, από τα οποία θα απουσιάσει. Αυτό θα συμβεί τις επόμενες ημέρες, αν και όπως όλα δείχνουν θα ταξιδέψει κανονικά στην Κρήτη.

Όσον αφορά την προπόνηση, αυτή πραγματοποιήθηκε σε δυο γκρουπ. Στις 15:00 προπονήθηκαν οι βασικοί και στις 16.30 οι υπόλοιποι, με πολλές ασκήσεις τακτικής και δίχως προβλήματα ή απρόοπτα.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με προπόνηση την ίδια ώρα την Τετάρτη (28/2).

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα