Επανήλθε στις προπονήσεις ο Βάντερσον

Δημήτρης Ρούσσος
Επανήλθε στις προπονήσεις ο Βάντερσον

bet365

Κανονικά προπονήθηκε στη Λαμία ο Βάντερσον, με την «καραντίνα» στην οποία τέθηκε μετά το πειθαρχικό παράπτωμα να θεωρείται λήξαν. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ακόστα λόγω ίωσης.

Ξανά με την υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκε ο Βάντερσον, με τον Μπάμπη Τεννέ να αφήνει πίσω το πειθαρχικό παράπτωμα, στο οποίο υπέπεσε ο Βραζιλιάνος, κατά την αλλαγή του στην αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής της Superleague Σουρωτή.

Τότε ο 24χρονος επιθετικός είχε δυσφορήσει με την απόφαση του Έλληνα τεχνικού να τον αντικαταστήσει με τον Καραγιάννη και η συμπεριφορά τού «κόστισε» την απουσία του από τη Λεωφόρο και τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Πλέον βρίσκεται εκ νέου κανονικά στα πλάνα του προπονητή του, ενόψει του κρίσιμου αγώνα των «κυανόλευκων» στα Χανιά με τον Πλατανιά, για την 24η αγωνιστική (3/3, 15:00).

Εξάλλου, η προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στις 15:00, σχεδόν άπαντες προπονήθηκαν κανονικά, χωρίς προβλήματα, κάνοντας ασκήσεις με μπάλα και λίγη τακτική. Μοναδικός απών ήταν ο Νόε Ακόστα, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ίωσης.

Η προετοιμασία της Λαμίας για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς θα συνεχιστεί την Τετάρτη, με προπόνηση την ίδια ώρα (15:00).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα