Ολόκληρη αλυσίδα από τις επιθέσεις της Τούμπας!

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
Ολόκληρη αλυσίδα από τις επιθέσεις της Τούμπας!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος θυμίζει στο blog του στο gazzetta τι έχει γίνει στην Τούμπα μόνο την τελευταία 10ετία εις βάρος των παικτών και των προπονητών του Ολυμπιακού.

Η υποκρισία περισσεύει στο ποδόσφαιρο μας. Κι αυτό, κατά βάθος, το ξέρουν όλοι.

Τώρα, από εκεί και πέρα, ας δεχθούμε τουλάχιστον τα προφανή. Και το προφανές είναι ένα: ο Όσκαρ Γκαρθία μπήκε κι αυτός στην αλυσίδα των μελών του Ολυμπιακού που έχουν κτυπηθεί στην Τούμπα. Μία αλυσίδα στην οποία συνεχώς μπαίνουν κι άλλοι κι άλλοι κι άλλοι κρίκοι.

Μόνο μέσα στην τελευταία δεκαετία θύματα επιθέσεων στην Τούμπα έχουν υπάρξει…

8.3.2009 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0. Ο Τζόρτζεβιτς στο κόρνερ

8.3.2009 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0. Ο Νικοπολίδης με το σφύριγμα της λήξης (στο 9.39 εδώ)

2.2.2011 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-0. Ο Μιραλάς μετά την αποβολή του (στο 0.38 εδώ)

16.4.2014 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-0. Ο Σαλίνο (του πέταξαν…μπανάνα) και οι Μανιάτης και Μανωλάς (τους επιτέθηκαν στη φυσούνα). Εδώ

8.2.2015 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0. Ο Τσόρι στο κόρνερ (στο 1.52 εδώ)

2.3.2016 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-2. Ο Μάρκο Σίλβα στον πάγκο

25.2.2018 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Ο Γκαρθία στον πάγκο του.

Προσέξτε, αναφέρομαι μόνο κι αποκλειστικά σε συμπεριφορές της εξέδρας του ΠΑΟΚ, με αφορμή το χθεσινό.

Ειλικρινά χρειάζονται σχόλια;...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.