Με ένα φορ στην Ξάνθη

Gazzetta team
Με ένα φορ στην Ξάνθη

bet365

Ο Καστιγιέχος έμεινε εκτός αποστολής του Απόλλωνα για το αυριανό ματς

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα για το ματς της Ξάνθης. Ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει στον τραυματία Κούρο, στον τιμωρημένο Τσουκαλά και στον ανέτοιμο Ελμπάζ, ενώ από την αποστολή «κόπηκαν» οι Καστιγιέχος, Μάατσεν. Ο Αργεντινός στράικερ μάλιστα έμεινε εκτός παρότι για τον αγώνα της Ξάνθης υπάρχει μόνο ένας διαθέσιμος «φουνταριστός», ο Στόουκς, με ότι αυτό... συνεπάγεται.

Οι «εκλεκτοί» του έμπειρου κόουτς είναι οι εξής: Τσόβιτς, Χουάντερσον, Κοντοές, Κύργιας, Κονέ, Σιατραβάνης, Αλμπάνης, Μενδρινός, Ανιέτε, Μπαρτολίνι, Χουάρες, Παπάζογλου, Στάθης, Ντεβέσα, Ναδάλες, Ζησόπουλος, Αλίβοντιτς, Στόουκς.

bwin Predictor* - Πότε θα σημειωθεί το πρώτο γκολ στους αγώνες Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι και ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός? (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα