Θεραπεία συνέχισε ο Τσόσιτς και περιμένει...

Θεραπεία συνέχισε ο Τσόσιτς και περιμένει...

Gazzetta team
Θεραπεία συνέχισε ο Τσόσιτς και περιμένει...

bet365

Την εξέλιξη της πορείας του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί περιμένει ο Σέρβος άσος της ΑΕΚ που είχε καλά αποτελέσματα μαγνητικής και είναι στην αναμονή...

Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός παραμένει εκτός δράσης λόγω τραυματισμού και στις τάξεις της Ενωσης υπήρχε ανησυχία για το ενδεχόμενο να πρέπει να εγχειριστεί για να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα. Κάτι τέτοιο, όμως, μπορεί να μην είναι απαραίτητο τελικά. Αυτό θα φανεί τις επόμενες ώρες - μέρες. Ο Τσόσιτς έκανε μαγνητική τομογραφία χθες Πέμπτη και τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά. Πλέον αναμένουν όλοι να αποφασίσουν τον καλύτερο... δρόμο για τη λύση του προβλήματος. Συνεχίζει θεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης.

Από εκεί και πέρα, στην προπόνηση της Παρασκευής ο Μπακάκης, ο οποίος υπέστη κάκωση άκρου δεξιού ποδός στο ματς με τη Ντιναμό, υποβλήθηκε σε θεραπεία, οι Παναγιώτης Κονέ και Ελντερ Λόπες συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς απουσίαζε λόγω ίωσης ενώ όσοι αγωνίστηκαν στο Κίεβο ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα