Mάχη θα ήταν αν την έδινε…

Mάχη θα ήταν αν την έδινε…

Νίκος Αθανασίου
Mάχη θα ήταν αν την έδινε…

bet365

Οι μέχρι τώρα κινήσεις του Γιάννη Αλαφούζου που δείχνουν ότι η ευρωπαϊκή άδεια έχει αφεθεί στην μοίρα της και πως η τιμωρία για τον Παναθηναϊκό είναι απλά θέμα χρόνου.

Η ΟΥΕΦΑ έδωσε στο τέλος του 2017 την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να διακανονίσει τις οφειλές του μέχρι την 1η Μαρτίου και να γλιτώσει την τιμωρία αποκλεισμού για έναν χρόνο που θα έχει ισχύ για την επόμενη τριετία. Όλο αυτό το διάστημα, όμως, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως δεν τον απασχολεί η «καμπάνα» που έρχεται με τις μέχρι τώρα κινήσεις του να φανερώνουν τις προθέσεις του.

Χρήματα ικανά να δώσουν λύσεις δεν εμφανίστηκαν και όσα είναι πιθανό να εμφανιστούν στο τέλος του μήνα δεν φτάνουν για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να είναι συνεπής στον έλεγχο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας παρά μόνο στην αδειοδότηση του για το επόμενο πρωτάθλημα.

Εκτός από το καθαρά οικονομικό κομμάτι, ο «mr.ΣΚΑΪ» κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να διαλύσει ότι είχε απομείνει στο εσωτερικό της εταιρίας και ήταν σε θέση να βοηθήσει την κατάσταση, έχοντας πλήρης επίγνωση των δεδομένων και το πώς θα πρέπει να διαχειριστούν συγκεκριμένες καταστάσεις.

Η μοίρα της ΠΑΕ, όμως, αφέθηκε σε ανθρώπους που καμία επαφή δεν είχαν, δεν έχουν και δεν πρόκειται να έχουν με το αντικείμενο.

Μετά την απόλυση Τουμαζάτου και την παραίτηση Διαμαντόπουλου, ο Παναθηναϊκός βαδίζει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα, χάνοντας δύο σημαντικά στελέχη που δεν αντικαταστάθηκαν ούτε στο κατ’ ελάχιστον.

Κάπως έτσι, ο Παναθηναϊκός οδεύει ολοταχώς προς τον ευρωπαϊκό του αποκλεισμό από την ΟΥΕΦΑ, με τον Γιάννη Αλαφούζο να βάζει ακόμη ένα «παράσημο» στην διάλυση του «τριφυλλιού» επί των ημερών του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα