Προχωράει η «Αγιά Σοφιά» (vids)

Προχωράει η «Αγιά Σοφιά» (vids)

Gazzetta team
Προχωράει η «Αγιά Σοφιά» (vids)

bet365

Η δεύτερη φάση των έργων για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ αρχίζει και οι Ενωσίτες μετρούν αντίστροφα.

Ντιναμό Κιέβου – ΑΕΚ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η ανακοίνωση των ΠΑΕ ΑΕΚ και Δικέφαλος 1924 ΑΕ πριν δύο εβδομάδες γιοα την ανάθεση του έργου στην εταιρία «ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ» σήμανε ότι το όνειρο όλων στην Ενωση αρχίζει να παίρνει μορφή. Αυτό επιβεβαιώνεται και από την απόφαση της Δικέφαλος 1924 ΑΕ για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της τάξης των 20 εκατ. ευρώ, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η δεύτερη φάση των έργων.

Στο οικόπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, άλλωστε, έχουν ήδη αρχίσει ξανά οι εργασίες, όπως μπορείτε να δείτε και στα βίντεο που παραθέτουμε, ενώ κατά πάσα πιθανότητα η εταιρεία που ανέλαβε το έργο -όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις- θα τοποθετήσει κάμερα ώστε να μπορούν όλοι να παρακολουθούν οποιαδήποτε στιγμή την εξέλιξη των εργασιών και το πώς η «Αγιά Σοφιά» θα αρχίσει να παίρνει μορφή, με τα Κιτρινόμαυρα τείχη να υψώνονται!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα