Γιουνές: «Θα είναι πρωταθλητής ο Λουτσέσκου»

Γιουνές: «Θα είναι πρωταθλητής ο Λουτσέσκου»

Gazzetta team
Γιουνές: «Θα είναι πρωταθλητής ο Λουτσέσκου»

bet365

Σίγουρος πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα πάρει το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο πρώην παίκτης του Ρουμάνου στη Ξάνθη Χαμζά Γιουνές.

Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γ. με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Τυνήσιος επιθετικός που είχε αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στη Ξάνθη του Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας σε ΜΜΕ της Ρουμανίας ανέφερε για τον πρώην προπονητή του: «Δουλέψαμε πολύ καλά με τον Λουτσέσκου στην Ξάνθη και ελπίζω να ξανασυνεργαστώ μαζί του. Είμαι χαρούμενος για την καλή σεζόν που κάνει με τον ΠΑΟΚ. Είναι σοβαρός προπονητής, έχει δουλέψει πολύ με την ομάδα και νομίζω ότι θα είναι πρωταθλητής στο τέλος της σεζόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα