Πρώτη προπόνηση για Ντόστανιτς

Πρώτη προπόνηση για Ντόστανιτς

Gazzetta team
Πρώτη προπόνηση για Ντόστανιτς

bet365

Την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΛ έκανε την Τρίτη ο Ράτκο Ντόστανιτς ζητώντας από τους παίκτες του να δώσουν τα πάντα στα επόμενα παιχνίδια.

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ρόμα Με αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Με τον χρόνο να πιέζει καθώς υπάρχουν οι αγώνες με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και φυσικά αυτοί του πρωταθλήματος όπου στόχος είναι να ξεκαθαρίσει όσο γίνεται πιο γρήγορα την υπόθεση σωτηρίας, στην ΑΕΛ δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο.

Έτσι ο Ράτκο Ντόστανιτς με το που ανακοινώθηκε έπιασε αμέσως δουλειά, κάνοντας την Τρίτη την πρώτη του προπόνηση. Ο 58χρονος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να δώσουν το 100% στα επόμενα ματς και πως αυτός θα είναι δίκαιος στις επιλογές του.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος για τον αγώνα με τον Πλατανιά, ο έμπειρος προπονητής δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο Φατιόν, ενώ γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει ο Γκόικοβιτς. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Ντέλετιτς ενώ τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί πότε θα εκτίσει τις δύο αγωνιστικές ο Γουάλας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα