Τα εισιτήρια του Ατρόμητου για την ΑΕΚ

Gazzetta team
Τα εισιτήρια του Ατρόμητου για την ΑΕΚ

bet365

Στη διάθεση των φίλων του Ατρόμητου που κατέχουν κάρτα διαρκείας, θα είναι από την Τετάρτη τα εισιτήρια του αγώνα της Δευτέρας με την ΑΕΚ.

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ρόμα Με αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι αύριο(Τετάρτη) ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων για το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ με την ΑΕΚ την Δευτέρα στις 19.30 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Το εκδοτήριο της Θύρας 2 θα ανοίξει από τις 12.00 μέχρι και τις 20.00.

Όπως έχει ανακοινώσει από τις προηγούμενες μέρες η ΠΑΕ Ατρόμητος για το συγκεκριμένο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ θα ισχύσει η απόφαση της αγοράς εισιτηρίων μόνο από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Ο κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας έχει τη δυνατότητα της αγοράς ενός εισιτηρίου και έπειτα από την επίδειξη της κάρτας στο εκδοτήριο.

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ατρόμητος πάρθηκε μετά τα πρόσφατα γεγονότα και έχει σκοπό την ασφαλή παρακολούθηση αγώνων από τους υγιείς φιλάθλους στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα