Τα «μωρά» του Γρηγορίου

Τα «μωρά» του Γρηγορίου

Γιώργος Ντυμένος
Τα «μωρά» του Γρηγορίου

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Στα 3 από τα 7 παιχνίδια του Πανιωνίου στο 2018, ο μέσος όρος της ενδεκάδας του ήταν 24 ετών και κάτι μηνών
Αέρας ανανέωσης πνέει φέτος στον Πανιώνιο και ιδιαίτερα το 2018, ο Μιχάλης Γρηγορίου αρέσκεται στο να χρησιμοποιεί πολλά νέα παιδιά. Είναι χαρακτηριστικό το εξής. Στα 3 από τα 7 ματς των «κυανέρυθρων» στο 2018, ο μέσος όρος της ενδεκάδας ήταν κάτω των 25 ετών. Λόγω απουσιών αλλά και κατ' επιλογή, ο κόουτς της ομάδας ρίσκαρε και όπως είπε σχετικά μετά το ματς του Φαλήρου «χάσαμε σήμερα αλλά κερδίσαμε αρκετά πράγματα από παίκτες».
Είναι χαρακτηριστικό πως εκτός όλων των άλλων νεαρών που παίζουν, στο νέο έτος έχουμε ήδη δει 2 φορές στο αρχικό σχήμα τον στόπερ Σταυρόπουλου (γεννημένος το 1997) και μία τον χαφ Πινιώτη (γεννημένος το 1996).
ΑΝΤΙΠΑΛΟΣΜ.Ο. ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ
Κέρκυρα25 ετών/2 μηνών/4 ημερών
Απόλλων Σμ.24 ετών/10 μηνών/13 ημερών
Παναιτωλικός25 ετών/1 μηνός/12 ημερών
ΠΑΣ Γιάννινα24 ετών/6 μηνών/10 ημερών
Λάρισα25 ετών/7 μηνών/5 ημερών
Λαμία26 ετών/2 μηνών/13 ημερών
Ολυμπιακός24 ετών/11 μηνών/16 ημερών
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα