Λεβαδειακός: «Άδικη ήττα με διαιτητικά λάθη»

Λεβαδειακός: «Άδικη ήττα με διαιτητικά λάθη»

Λεβαδειακός: «Άδικη ήττα με διαιτητικά λάθη»

Ο Λεβαδειακός έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία του αγώνα με τον Παναιτωλικό όπως φαίνεται και από την περιγραφή του αγώνα στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο Λεβαδειακός ηττήθηκε με 2-1 από τον Παναιτωλικό με τους Βοιωτούς να έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία του Βάτσιου, αλλά και από τον πρώτο βοηθό Πάτρα που ακύρωσε γκολ. 

Έτσι, στην περιγραφή του αγώνα στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας γίνεται ξεκάθαρη αναφορά στα διαιτητικά λάθη.

Αναλυτικά: 

Άδικη ήττα με διαιτητικά λάθη. Ακυρώθηκε κανονικό γκολ…

Άδικη ήττα με 2-1 γνώρισε ο Λεβαδειακός από τον Παναιτωλικό στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε από την διαιτησία αλλά και τα «δώρα» που δέχθηκε η ομάδα του Αγρινίου.

Η δε φάση που θα μπορούσε να κρίνει και την εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν αυτή στο 8' όταν ακυρώθηκε κανονικότατο γκολ του Λεβαδειακού από τον πρώτο βοηθό ενώ και στην συνέχεια τα σφυρίγματα του διαιτητή Βάτσιου ήταν «εχθρικά» προς την ομάδα του Λεβαδειακού με αποκορύφωμα και την αποβολή του προπονητή Ζοσέ Ανιγκό, κάτι που επηρέασε και την όλη εξέλιξη του αγώνα. Και φυσικά σε όλα αυτά βάζουμε και τα «δώρα» που έκανε ο Λεβαδειακός στον Παναιτωλικό με συνέπεια να έρθει η ήττα. 

Best of internet