Γκαρθία: «Αφιερωμένη στον κόσμο»

Δημήτρης Τομαράς
Γκαρθία: «Αφιερωμένη στον κόσμο»

bet365

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είχε σήμερα για πρώτη φορά την οικογένειά του στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την κόρη του να δίνει το παρών στο flash interview.

Υπό το... βλέμμα της κόρης του καθοδήγησε σήμερα ο Γκαρθία τον Ολυμπιακό στη νίκη επί του Πανιωνίου. «Ηρθε η κόρη μου για πρώτη φορά. Οταν είναι εδώ η οικογένειά σου, θέλεις τη νίκη για να της την αφιερώσεις. Θα μας άρεσε να είχαμε πετύχει και άλλο γκολ, αλλά το σημαντικό είναι να δημιουργείς ευκαιρίες. Η δουλειά του προπονητή είναι να δημιουργεί η ομάδα ευκαιρίες. Αφιερώνω τη σημαντική νίκη στον κόσμο μας που δεν είναι εδώ», ανέφερε στη NOVA. Η κόρη του Γκαρθία ήταν μπροστά στην κάμερα στις δηλώσεις του ενώ αγκάλιασε και φίλησε τον πατέρα της αλλά και την μεταφράστρια της ομάδας, Μαρίνα Τσαλή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα