«Εσφιξε τα δόντια» ο «μασκοφόρος» Πέλκας

«Εσφιξε τα δόντια» ο «μασκοφόρος» Πέλκας

Σταύρος Σουντουλίδης
«Εσφιξε τα δόντια» ο «μασκοφόρος» Πέλκας

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας εκτός από το χτύπημα στη μύτη, είχε να αντιμετωπίσει και ένα πρόβλημα στον αστράγαλο και χρειάστηκε να του γίνει ένεση για να παίξει στο β’ μέρος του ματς με τη Λαμία.

Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ ήταν αυτός που με το δικό του γκολ, ακόμη ένα σημαντικό πρώτο γκολ, ξεκλείδωσε την άμυνα της Λαμίας και άνοιξε το δρόμο για τη δέκατη σερί νίκη του «Δικεφάλου».

Για να φτάσει να σκοράρει στο ΔΑΚ Λαμίας χρειάστηκε να του γίνει ένεση στον αστράγαλο από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, καθώς στα μισά του πρώτου ημιχρόνου χτύπησε και γύρισε ο αστράγαλος σε μια φάση με τον Αναστασιάδη της Λαμίας.

Ολυμπιακός -Πανιώνιος Ατελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Πάντως, ο Πέλκας δεν το σκέφτηκε, το συζήτησε με τους γιατρούς της ομάδας και στο ημίχρονο έκανε ένεση για να υποχωρήσει το πρήξιμο και οι πόνοι, προκειμένου να συνεχίσει να αγωνίζεται κι αναλαμβανόμενος τη σημασία ενός αγώνα, που μέχρι τότε ήταν στο 0-0.

Αναχωρώντας τελευταίος από το ΔΑΚ Λαμίας, καθώς πέρασε από ντόπινγκ κοντρόλ, ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έδειχνε με τις κινήσεις του να μην έχει υποστεί μεγάλη ζημία, τέτοια που ενδεχομένως να μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την συμμετοχή στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα