Αποθεώνει Χιμένεθ ο Κάλα

Αποθεώνει Χιμένεθ ο Κάλα

Gazzetta team
Αποθεώνει Χιμένεθ ο Κάλα

bet365

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ και νυν της Χετάφε αναφέρθηκε στον Μανόλο Χιμένεθ, ξεχωρίζοντας τον ως τον πιο σημαντικό προπονητή της καριέρας του.

Η καριέρα του Χουάν Κάλα ήταν ως ένα σημείο -και σίγουρα στο μεγαλύτερο μέρος της- συνυφασμένη με τον Χιμένεθ, οπότε δεν αποτέλεσαν έκπληξη όσα είπε ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός για τον συμπατριώτη του προπονητή της ΑΕΚ, μιλώντας στον Τύπο της χώρας του.

bwin Predictor* - Πότε θα σημειωθεί το πρώτο γκολ στους αγώνες Ατλέτικο Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μίλαν - Σαμπντόρια? (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

«Ο πιο σημαντικός προπονητής για εμένα είναι ο Μανόλο Χιμένεθ. Με έβαλε να παίξω στη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο, με ανέβασε στην πρώτη ομάδα, μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στο Champions League. Με πήρε μαζί του στην Ελλάδα, έδειξα την ποιότητά μου, οφείλω πολλά σε αυτόν», ήταν τα λόγια του Κάλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα