Ζιλέ: «Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο...»

Gazzetta team
Ζιλέ: «Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο...»

bet365

Ο μέσος του Ολυμπιακού μίλησε για τα επόμενα εννιά παιχνίδια του Ολυμπιακού και την συνέχεια των «ερυθρολεύκων»...

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πρέπει ν' αντιδράσει στάθηκε ο Ζιλέ μιλώντας στην κάμερα της Nova λίγο πριν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης του Ζιλέ:

Μετά την αφαίρεση τριών βαθμών από τον Ολυμπιακό, η διαφορά από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ αυξήθηκε στους 9 και στους 7 βαθμούς αντίστοιχα. Ποιος είναι ο στόχος που έχετε θέσει για τις εννέα αγωνιστικές που απομένουν;
«Δεν είναι καθόλου εύκολη η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Ήδη έχουμε χάσει πολλά πράγματα και πολλούς βαθμούς. Όμως, από τη στιγμή που μαθηματικά υπάρχουν ακόμη ελπίδες, δεν έχουμε κάτι άλλο παρά να θέσουμε ως στόχο τη νίκη στα επόμενα εννέα παιχνίδια. Δεν υπάρχει περιθώριο να χάσουμε άλλα πράγματα. Θα προσπαθήσουμε για αυτό».

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Τι εξήγηση δίνεις για την πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα; Στα τρία τελευταία ματς, με τον Αστέρα, την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο έχει συγκομιδή δύο βαθμών.
«Πραγματικά είναι δύσκολο να εξηγήσω τι έχει συμβεί. Στα δύο παιχνίδια απέναντι στην ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και το κύπελλο, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει περισσότερα πράγματα. Είχαμε προηγηθεί. Χάσαμε στα τελευταία λεπτά του αγώνα εξαιτίας δύο λαθών που οφείλονται σε έλλειψη συγκέντρωσης και ίσως και στην ψυχολογική κατάσταση που είχαμε εκείνη τη στιγμή. Δυστυχώς τα πράγματα ήρθαν έτσι».

Την Κυριακή υποδέχεστε τον Πανιώνιο. Στον πρώτο γύρο το ματς ήταν συναρπαστικό και είχε λήξει 4-3 υπέρ του Ολυμπιακού. Τι εικόνα έχεις για τον Πανιώνιο;
«Δεν έπαιξα στον αγώνα του πρώτου γύρου. Όμως, το είδα στην τηλεόραση. Ήταν ένα παιχνίδι με πολλά γκολ και πολλές ανατροπές. Πραγματικά ο αντίπαλός μας είναι μία πολύ δυνατή ομάδα η οποία μας δημιούργησε προβλήματα. Είναι μία ομάδα η οποία παίζει πολύ καλά στην αντεπίθεση. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς θα παίζουμε σε ένα άδειο γήπεδο. Θα είναι ένα ιδιαίτερο περιβάλλον για την ομάδα μας. Όμως, από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα και δύσκολα. Κάθε εβδομάδα θα έχουμε δύσκολα παιχνίδια. Θα πρέπει να ανακάμψουμε και να κερδίζουμε»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα