Τώρα θα χαλαρώσει ο ΠΑΟΚ;

Τώρα θα χαλαρώσει ο ΠΑΟΚ;

Τώρα θα χαλαρώσει ο ΠΑΟΚ;

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για τον σημερινό αγώνα του ΠΑΟΚ, για τις μετακινήσεις οπαδών, διαιτησία και όχι μόνο…

Άτυχοι οι φίλαθλοι! Θέλουν να πάνε στο γήπεδο για να δουν ποδόσφαιρο και δεν τους αφήνουν! Κάποτε οι ομάδες και όλες οι Αρχές κυνηγούσαν φιλάθλους και εισιτήρια και παρακαλούσαν τον κόσμο να πάει στο γήπεδο και τώρα τον διώχνουν!

Σήμερα τον αγώνα Λαμία-ΠΑΟΚ θα παρακολουθούσαν πέντε χιλιάδες φίλαθλοι και το γήπεδο θα ήταν κατάμεστο. Τώρα θα τον δουν μόλις 1500 άτομα! Η πλάκα είναι ότι στο τέλος οι νοσταλγοί της Οργάνωσης θα λένε και θα γράφουν… «δεν κόπηκαν πολλά εισιτήρια φέτος στο πρωτάθλημα της εξυγίανσης». Ε, μας πώς να κοπούν αφού κάνουμε τα πάντα για να διώξουμε τον κόσμο και δεν είμαστε ικανοί να εκμεταλλευτούμε την μεγάλη δίψα που φέτος υπάρχει για… γήπεδο, έτσι ώστε να αλλάξει το σκηνικό στις κερκίδες;

Λαμία-ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου θα βάλει αναγκαστικά τον Κάνιας αντί του Σάκχοφ στο κέντρο του ΠΑΟΚ που γι’ άλλη μία φορά τονίζω ότι έχει πρόβλημα και έχει αποδυναμωθεί, ενώ αντί του Κάμπος θα παίξει ο Μακ και αριστερά ο Μπίσεσβαρ. Αυτό που περιμένουμε είναι να δούμε αν επιβεβαιωθεί η φοβερή φόρμα των πρωτοπόρων.

- Θα μπει ο ΠΑΟΚ με την ορμή που μπήκε σε Γιάννινα και στην Τούμπα με την ΑΕΛ;

- Θα αρχίζει να πιέζει από τα πρώτα λεπτά, να κυριαρχεί, να δημιουργεί από παντού, να κλέβει συνέχεια μπάλες και να μην αφήνει τον αντίπαλο να πλησιάσει την περιοχή του;

- Θα δούμε τον Βιεϊρίνια να «πετάει, τον Μάτος να βρίσκεται παντού, τον Πέλκα να δημιουργεί και να εκτελεί ακατάπαυστα, τον Μπίσεσβαρ να «κρύβει» την μπάλα, τον Μαουρίσιο να ελέγχει όλο το ματς, τον Βαρέλα να στήνει άλλη μία… στάση, τον Πρίγιοβιτς να έχει ποσοστά ευστοχίας όπως κάποτε ο Κόρφας στις βολές;

- Θα έχει ο ΠΑΟΚ αυτή την τρελή θέληση για νίκη που βγάζει όλο και περισσότερο εδώ και 2,5 μήνες; Θα δούμε… Αλλά γιατί να μην τα έχει όλα αυτά; Αυτό έλειπε να χαλαρώσει τώρα…

* Στη Λαμία σφυρίζει ο Ευαγγέλου, ο οποίος φέτος έκανε μαζί με τον Ζαχαριάδη τις χειρότερες διαιτησίες στο πρωτάθλημα, με πολλά λάθη υπέρ μίας ομάδας σε έναν αγώνα. Πώς έτυχε να το «πετύχουν» και οι δύο με τον Ολυμπιακό. Ο Ευαγγέλου στιγματίστηκε σε εκείνο το ματς, εκείνη η διαιτησία προκάλεσε επεισόδια (θυμάστε την καρατιά στον Χατζησαφί στις καθυστερήσεις) τιμωρήθηκε, επέστρεψε, έκανε και άλλα λάθη και τώρα είναι στο όριο. Είναι στην κομβική εκείνη στιγμή που είτε αποφασίζει να κάνει καριέρα, είτε παίρνει τον άλλο δρόμο. Δε νομίζω ότι μπορεί να εκτεθεί. Ούτε αυτός, ούτε ο Τουμπακάρης.

* Μόνο στον ΠΑΟΚ μπορεί να δημιουργηθεί ένταση και εσωτερική κρίση από το πουθενά. Το βλέπετε οι ΠΑΟΚτσήδες έτσι; Βλέπετε τι γίνεται χωρίς λόγο; Να μην παραξενεύεστε λοιπόν που οι άλλοι προσπαθούν συνέχεια να σπείρουν μικρόβια… Ξέρουν τι κάνουν και που το κάνουν… (Περισσότερα μετά το σημερινό ματς).

* Οι πιέσεις και τα παρακαλετά για να ασκηθεί δίωξη στον ΠΑΟΚ από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα δικαιώθηκαν. Οι εμπνευστές κουράστηκαν, μπορεί και να ξοδεύτηκαν (σε χρόνο εννοούμε βέβαια) αλλά πιάστηκαν και πάλι αδιάβαστοι, αφού ο ΠΑΟΚ αν τιμωρηθεί, θα τιμωρηθεί με πρόστιμο. Άσφαιρα (και αυτά) τα πυρά. Όπως και τόσα άλλα φέτος. Γιατί φέτος ο ΠΑΟΚ έχει πράγματι την καλύτερη άμυνα στην Ελλάδα…
Και όλα αυτά για ένα μεσημέρι στα Γιάννινα όπου έγιναν πολύ λιγότερα από το βράδυ εκείνο στην Τρίπολη και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Στην Τρίπολη διακόπηκε ο αγώνας λόγω των επεισοδίων! Κανένας όμως δεν κλήθηκε σε απολογία! Σε κανέναν δεν ασκήθηκε δίωξη!

Ντέμη πάλι δικαιώθηκες… Εσύ και ο κυρ Σάββας… Χαλίφης ο ΠΑΟΚ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.