«Μάχες» παντού

Θοδωρής Βασίλης
«Μάχες» παντού

bet365

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ έχει άλλη μια δοκιμασία στην έδρα της Λαμίας με στόχο την παραμονή στην κορυφή, την ώρα που στην Τρίπολη υπάρχει η ευρωπαϊκή μάχη του Αστέρα με τον Ατρόμητο. Τέλος, στην Κέρκυρα η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Απόλλωνα σε εξάποντο-παραμονής στα ματς του Σαββάτου της 22ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Λαμία για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει μόνο στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Δικέφαλος του Βορρά τρέχει ένα νικηφόρο σερί 14 αγώνων και δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ για να πάρει το πρωτάθλημα. Η όλη εβδομάδα πάντως, δεν κύλησε και με τον καλύτερο τρόπο αφού ο φόβος για κάθοδο των οπαδών του ΠΑΟΚ και η πιθανή συνέρευση με οπαδούς άλλων ομάδων είχε ως αποτέλεσμα να μην εκδοθούν εισιτήρια. Στα αγωνιστικά εκτός είναι ο Κάμπος με τον Μακ στην θέση του, ενώ τιμωρημένος είναι ο Σάκχοφ. Στην αντίπερα όχθη ο Μπάμπης Τεννές, δεν υπολογίζει στους Άντρονικ, Πριντέτα, Κουκόλη και Αναστασόπουλο αλλά για πρώτη φορά θα έχει στη διάθεσή του τον Μπεν Τζεμιά.

Σκόραρε ο Πέλκας στον αγώνα Λαμία – ΠΑΟΚ; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Νωρίτερα, στην Τρίπολη ο Αστέρας φιλοξενεί τον Ατρόμητο σε μια ευρωπαϊκή μάχη. Οι Αρκάδες που βρίσκονται στο κυνήγι του Πανιωνίου για την πέμπτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, έχουν συμπληρώσει τέσσερα ματς χωρίς νίκη και χρειάζονται μόνο το τρίποντο για να μην απομακρυνθούν και άλλο από τους «κυανέρυθρους». Ο Σάββας Παντελίδης δεν δεν υπολογίζει τον Ισνάλντο, ενώ αντίθετα, επιστρέφει ο Γιαννούλης. Από την πλευρά του ο Ατρόμητος, ταξιδεύει στην Τρίπολη με καλή ψυχολογία μετά και την ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό με στόχο τη νίκη που θα κλειδώσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Νταμίρ Κάναντι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με εξαίρεση τον Μανούσο που χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Τέλος, στην Κέρκυρα η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Απόλλωνα σε ένα ματς ζωής και θανάτου. Οι Φαίακες βρίσκονται στην προτελευταία θέση με έναν βαθμό κάτω από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη θα θεωρηθεί αποτυχία. Στα αγωνιστικά ο Γιάννης Μαντζουράκης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Γκράσι και Ιωάννου, ενώ εκτός είναι και οι γνωστοί Κόντος, Γκομές, Βάργκας, Νούνες. Στον Απόλλωνα ξέρουν καλά ότι με νίκη στην Κέρκυρα κάνουν το αποφασιστικό βήμα για την παραμονή και για τον λόγο αυτό ο Γιώργος Παράσχος δίνει θέση βασικού στο τελευταίο απόκτημα της ομάδας τον Ιρλανδό Στόουκς.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (17/2)
Κέρκυρα - Απόλλων Σμύρνης (15:00, NS2)
Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος (17:15 NS2)
Λαμία - ΠΑΟΚ (19:30, NS1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα