Έτοιμος ο Μουνιέ

Έτοιμος ο Μουνιέ

Νίκος Αθανασίου
Έτοιμος ο Μουνιέ

bet365

Ο Γάλλος εξτρέμ προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή και τέθηκε στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το παιχνίδι της Δευτέρας με την ΑΕΛ.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα στην δημιουργία και η επιστροφή του Άντονι Μουνιέ στις προπονήσεις δίνει την ευκαιρία στον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει έναν λόγο να χαμογελά. Ο Γάλλος εξτρέμ ξεπέρασε την θλάση που τον ταλαιπωρούσε, μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα και είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της Δευτέρας με την ΑΕΛ εκτός έδρας. Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με τεχνικοτακτικές ασκήσεις και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις επιθετικής και αμυντικής τακτικής. Απών ήταν ο Μυστακίδης, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Λουτσιάνο, Μολίνς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα