Aσκήθηκε δίωξη στον ΠΑΟΚ

Aσκήθηκε δίωξη στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Aσκήθηκε δίωξη στον ΠΑΟΚ

bet365

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΠΟ ασκήθηκε δίωξη στον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στα Γιάννενα, με τον ΠΑΣ να φαίνεται ότι την... γλιτώνει.

Ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Γεώργιος Λαΐνης ​,​ άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (γεγονός που αναμενόταν) για τα όσα έγιναν στα Γιάννενα πριν ξεκινήσει το ματς με τον ΠΑΣ. Μάλιστα, παρόλο που υπήρχαν αναφορές για δίωξη και της ομάδας των Ιωαννίνων, εν τέλει φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Γεώργιος Λαΐνης ​,​ άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πράξεις που προβλέπονται ​και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 15 παρ. 4α, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα