Τι λένε στην Αμερική για Ουάρντα!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Τι λένε στην Αμερική για Ουάρντα!

bet365

Μόνο φρέσκο δεν θεωρείται το ενδιαφέρον της Los Angeles FC για τον Αμρ Ουάρντα, αφού από τον περασμένο Νοέμβριο το όνομα του Αιγύπτιου φιγουράρει στη λίστα των Los Angeles FC δίχως ωστόσο σε αυτό το διάστημα να προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση.

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr από την άλλη άκρη του Ατλαντικού αναφέρουν πως πρωταρχικός στόχος του αμερικανικού συλλόγου ήταν ο συμπατριώτης του Ουάρντα, Μαχμούντ Χασάν γνωστός και ως Τρεζεγκέ.

H oμάδα του Μπομπ Μπράντλεϊ παρά τις προσπάθειες της δεν κατάφερε να εντάξει τον ταλαντούχο χαφ, ο οποίος ανήκει στην Άντερλεχτ, αλλά πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν ως δανεικός στην Κασίμπασα.

Ο Ουάρντα βρίσκεται σταθερά στα ραντάρ του συλλόγου από το L.A. αλλά ως εναλλακτική λύση.

Ο Μπομπ Μπράντλεϊ, ο οποίος εργάστηκε για μια διετία στην εθνική Αιγύπτου (2011/13) μπορεί να μην έθεσε υπό τις οδηγίες του, τον Ουάρντα, αλλά γνωρίζει όσο λίγοι την αιγυπτιακή αγορά εξ ου και το ενδιαφέρον για τον 24χρονο άσο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο MLS βαίνει στο τελικό στάδιο και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Τζον Θόρινγκτον παρά το γεγονός πως παρακολουθεί την πορεία του 24χρονου μεσοεπιθετικού στη Super League δεν χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα