Βαρύ πρόστιμο στον Τζούρτζεβιτς!

Δημήτρης Τομαράς
Βαρύ πρόστιμο στον Τζούρτζεβιτς!

bet365

Με βαριά χρηματική... καμπάνα τιμωρήθηκε ο Τζούρτζεβιτς για την πρωτοβουλία του να χτυπήσει το πέναλτι στο ματς με τον Ατρόμητο και ενώ υπήρχε εντολή να το κάνει ο Ανσαριφάρντ. Πληροφορίες για πρόστιμο πάνω από 15.000 ευρώ.

Στον Σέρβο διεθνή φορ επεβλήθη βαρύτατο πρόστιμο ως ποινή για την πρωτοβουλία του να χτυπήσει το πέναλτι στο ματς του Περιστερίου. Από τον πάγκο υπήρξε η εντολή να κάνει την εκτέλεση ο Ανσαριφάρντ αλλά ο Τζούρτζεβιτς την αγνόησε. Έτσι τιμωρήθηκε με μεγάλη χρηματική... καμπάνα και ενώ δεν αποκλείεται να μείνει και εκτός πλάνων για τον επόμενο αγώνα με τον Πανιώνιο. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόστιμο πάνω από 15.000 ευρώ. Είναι η 2η φορά που κάνει κάτι τέτοιο ο Ούρος Τζούρτζεβιτς. Το είχε κάνει για χτύπημα πέναλτι και στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα