Ατομικό ο Λουσέρο, μέσα ο Τριάδης

Gazzetta team
Ατομικό ο Λουσέρο, μέσα ο Τριάδης

bet365

Με πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο στα Πηγάδια συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ την Κυριακή (18/2). Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Λουσέρο, ενώ ο Τριάδης συμμετείχε δίχως προβλήματα.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Οι Ακρίτες συνεχίζουν τις προπονήσεις, με την «πυξίδα» να δείχνει στο ΟΑΚΑ και στην δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ενωση, για την 22η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή. Το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές ανέλυσαν φάσεις προηγούμενων αναμετρήσεων, με τις απαραίτητες επισημάνσεις του Μίλαν Ράσταβατς στους παίκτες του.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ΠΑΕ, το «μάθημα» μεταφέρθηκε και στους αγωνιστικούς χώρους, εκεί όπου μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης, το προπονητικό επιτελείο έδωσε τις οδηγίες του στις ασκήσεις τακτικής που αφορούσαν την ανασταλτικότητα, το pressing και την κατοχή μπάλας. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Λουσέρο ενώ ο Παναγιώτης Τριάδης συμμετείχε χωρίς προβλήματα.

Εξάλλου, την Τετάρτη στις 15:00 στο συνεδριακό χώρο του Le Chalet θα πραγματοποιηθεί το ειδικό σεμινάριο που διοργανώνει η SPORTRADAR, για την αντιμετώπιση των χειραγωγημένων αγώνων και τη στοιχηματική απάτη, ενώ την ίδια μέρα αλλά το απόγευμα, o Σύνδεσμoς Πτυχιούχων Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης στον πλατανότοπο Μαΐστρου, θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτική ημερίδα Ποδοσφαίρου, με θέμα: «Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ», στην οποία ομιλητής θα είναι ο προπονητής του συλλόγου, Μίλαν Ράσταβατς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα