Τέλος ο Ορτέγκα από τη Λαμία

ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ

Τέλος ο Ορτέγκα από τη Λαμία

Τέλος ο Ορτέγκα από τη Λαμία

Αδοξα έληξε η εμπερία του Αρμίτσε Ορτέγκα με τη φανέλα της Λαμίας στη Superleague Σουρωτή, αφού έλυσε το συμβόλαιό του με τους νεοφώτιστους, μόλις έναν μήνα μετά την άφιξή του στην ομάδα.

Ορτέγκα τέλος στη Λαμία, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει το βράδυ της Δευτέρας την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του.

Ο Ισπανός αποκτήθηκε ως ελεύθερος τον Ιανουάριο, όταν έφυγε από τον ΟΦΗ και την Κρήτη και στη Φθιώτιδα θεώρησαν πως θα μπορέσει να προσφέρει λύσεις στο δεύτερο «μισό» του πρωταθλήματος, όμως εκείνος δεν τους δικαίωσε.

Επαιξε σε τρεις αγώνες, ντεμπουτάροντας, ως αλλαγή, απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 15 Ιανουαρίου, για τη 17η αγωνιστική. Εκτοτε ξεκίνησε ως βασικός με τον Αστέρα Τρίπολης (18η αγ.) και με την ΑΕΚ (19η αγ.), δίχως όμως να πιάσει υψηλά στάνταρ και να μη δείχνει να είναι σε θέση να βοηθήσει ουσιαστικά.

Ετσι, το σύντομο πέρασμά του από τη Λαμία ολοκληρώθηκε και τυπικά το βράδυ της Δευτέρας, ενώ τις τελευταίες ημέρες ουσιαστικά αποτελούσε «ξένο σώμα» στους νεοφώτιστους.

Η ανακοίνωση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της και την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Armiche Ortega».

Best of internet