Επίσημα Χέλγκβιστ

Gazzetta team
Επίσημα Χέλγκβιστ

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου Σουηδού φορ
Κάτοικος Ιωαννίνων και επίσημα έγινε σήμερα ο Φίλιπ Νίκολα Χέλγκβιστ. Ο Σουηδός φορ έφτασε στην Ελλάδα και ο ΠΑΣ ανακοίνωσε την απόκτησή του Σουηδού φορ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
O Philip Hellquist αποτελεί την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κλείνει τη μεταγραφική σαιζόν, η οποία έληξε επίσημα την Παρασκευή.
O Philip έφτασε σήμερα στα Ιωάννινα, ολοκληρώνοντας τις διαδικασίες και κάνοντας τη φωτογράφιση και τη μίνι συνέντευξη.
Μέχρι τώρα έπαιζε στην Κάλμαρ από όπου έμεινε ελεύθερος και ήρθε στην ομάδα μας σε ηλικία 26 ετών.
Η θέση που παίζει είναι επιθετικός και στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 14.
Κατά την άφιξη του δήλωσε:
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ήρθα στην Ελλάδα και έχω την ευκαρία να αγωνιστώ σε ένα άλλο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα με αυτά που έχω δει είναι μία καλή ομάδα με δυνατούς παίχτες. Ανυπομονώ να γνωριστώ και να συνεργαστώ με όλους και να μου δοθεί η δυνατότητα να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη, τη διοίκηση της ομάδας, τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκο και τον τεχνικό της ομάδας κ.Πετράκη για την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Θέλω να γνωρίσω την πόλη και τους οπαδούς της ομάδας μας ανυπομονώντας για τον πρώτο αγώνα.. »

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα