Τριανταφυλλόπουλος: «Για το καλύτερο»

Gazzetta team
Τριανταφυλλόπουλος: «Για το καλύτερο»

bet365

Ο στόπερ του Αστέρα σχολίασε πως οι Αρκάδες δεν... εγκαταλείπουν την «μάχη»
«Μάχες» μέχρι τέλους θα δίνει ο Αστέρας, όπως τόνισε ο Τριανταφυλλόπουλος στον «Arcadia 93.8». «Η ΑΕΚ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Τέτοιοι αγώνες κρίνονται στις λεπτομέρειες. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ με την ποιότητα τους έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν φάσεις και να πετύχουν κάποιο τέρμα, ωστόσο το παιχνίδι κρίθηκε από μια στημένη φάση και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε. Εμείς δεν είχαμε την καλύτερη απόδοση, σε σχέση με τους άλλους αγώνες», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Αγχώσαμε την ΑΕΚ γιατί όταν ένας αγώνας είναι στο 0-0 ή στο 1-0, το αποτέλεσμα είναι εύθραυστο. Δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις μετά το 1-0, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Σε τέτοιους αγώνες και η μισή ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί, πρέπει να γίνει γκολ. Δεν το κάναμε και ήρθε η ήττα.Ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα , με τέσσερις κρίσιμους αγώνες. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να είμαστε κοντά στην 5η θέση, ώστε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, που θεωρητικά έχουμε ευκολότερο πρόγραμμα , να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα