Να επιστρέψει στην κορυφή

Θοδωρής Βασίλης
Να επιστρέψει στην κορυφή

bet365

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΛ με στόχο τη νίκη που θα τον επαναφέρει στην κορυφή της βαθμολογίας, στον αγώνα που ρίχνει την αυλαία της 21ης αγωνιστικής.

Την ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή έχει ο ΠΑΟΚ ο οποίος φιλοξενεί την ΑΕΛ στην Τούμπα (12/2, NS1). Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι σε τρομερή κατάσταση και προέρχεται από 14 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Στα ευχάριστα για τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι το γεγονός της μεγάλης επιστροφής του Παναγιώτη Γλύκου μετά τον σοβαρό του τραυματισμό. Αντίθετα ο Τιμπό Μουλέν κρίθηκε ότι δεν είναι 100% έτοιμος να πάρει σ' ένα συνεχόμενο δεύτερο παιχνίδι χρόνο συμμετοχής και για λόγους τακτικής έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο νεαρός Βόσνιος, Μάρκο Μιχόγεβιτς.

Από την πλευρά της η ΑΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με Κρίζμαν και Ρέντζα να μένουν εκτός αποστολής, ενώ και ο Μόρας παρότι βρίσκεται στην αποστολή δεν θα αγωνιστεί, αφού υπολογίζεται από την επόμενη αγωνισιτκή.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Μαουρίτσιο, Σάκχοφ, Τζάλμα, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γκοϊγκοβιτς, Γουάλας, Λαγός, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Λεοζίνιο, Μιλοσάβλιεβιτς, Ναζλίδης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα