Χουλτ: «Είμαι έτοιμος και ανυπομονώ»

Χουλτ: «Είμαι έτοιμος και ανυπομονώ»

Gazzetta team
Χουλτ: «Είμαι έτοιμος και ανυπομονώ»

bet365

Ετοιμος να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ δηλώνει ο Νίκλας Χουλτ, ο οποίος είναι στην αποστολή για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Σουηδός αριστερός μπακ της Ενωσης έκανε δηλώσεις στη Nova και σε αυτές τόνισε τα εξής.

«Αισθάνομαι καλά αφού προπονούμαι εδώ και 9-10 μέρες μαζί με την υπόλοιπη ομάδα κι αυτό με κάνει όλο και πιο δυνατό. Πήραμε δύο πολύ μεγάλες νίκες την τελευταία εβδομάδα, την Κυριακή και την Τετάρτη και τώρα ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο την Κυριακή, αφού είμαι έτοιμος. Πέρασα έναν μήνα δίχως να κάνω τόσο καλή προπόνηση, αφού έκανα προπονήσεις μόνος μου κάποιες φορές και κάποιες άλλες με μια μικρότερη ομάδα της γενέτειράς μου. Δεν είναι το ίδιο όταν έρχεσαι και προπονείσαι εδώ με μια καλή ομάδα, αλλά αισθάνομαι όλο και καλύτερα για να βοηθήσω την ομάδα την Κυριακή. Δεν θα είμαι 100% έτοιμος, αλλά είναι σημαντικό για μένα να πάρω παιχνίδια ώστε να φτάσω σ’ αυτό το επίπεδο ετοιμότητας».

Για το πως έζησε την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ολυμπιακό την Τετάρτη: «Όλη η ομάδα έζησε την ατμόσφαιρα στο στάδιο, ακόμα και την προηγούμενη μέρα όλοι μιλούσαν για το ντέρμπι. Το νιώθεις και θέλεις να βρεθείς στο γήπεδο για να βοηθήσεις την ομάδα, αλλά ακόμα κι αν δεν παίζεις, αν είσαι απλώς στον πάγκο ή στην εξέδρα το ζεις όλο αυτό λόγω των φιλάθλων. Μπορείς ακόμα και να “αισθανθείς” αυτή την ατμόσφαιρα».

Για την ΑΕΚ και το ρόστερ της: «Όταν έπαιζα στον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ ήταν πάντα μια πολύ καλή ομάδα. Βλέπαμε ότι διαθέτει πολύ καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις και τώρα το βλέπω που ήρθα εδώ. Δεν είναι εύκολο να βρεθείς αμέσως στην αρχική ενδεκάδα, πρέπει να πολεμήσεις γι’ αυτό κι έτσι θα έπρεπε να είναι απ’ τη στιγμή που μιλάμε για μια μεγάλη ομάδα. Ειδικά τώρα όμως που παίζουμε σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις δε θα χρειαστούν μόνο 11 παίκτες, αλλά θα χρειαστούν 18 ή και 20 παίκτες, αφού δεν είναι δυνατόν να παίξουν οι ίδιοι ποδοσφαιριστές σ’ όλους τους αγώνες. Αυτό μας κάνει ακόμα πιο ισχυρούς και καλύτερους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα