Πρώτη για Χουλτ με Αστέρα (pic)

Πρώτη για Χουλτ με Αστέρα (pic)

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Πρώτη για Χουλτ με Αστέρα (pic)

bet365

Στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ βρίσκεται ο Σουηδός αριστερός μπακ.

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τις δύο σερί νίκες επί του Ολυμπιακού μέσα σε τρεις μέρες, η Ενωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Αστέρα, όπου ο στόχος είναι φυσικά η νίκη για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής. Τα προβλήματα για τους Κιτρινόμαυρους δεν λείπουν βέβαια, αφού είναι τραυματίες -πλην των γνωστών Μάνταλου και Γιόχανσον- οι Λόπες και Αϊντάρεβιτς, με τον πρώτο να κάνει απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος έδειξε ένα οστικό οίδημα σύμφυσης στον προσαγωγό.

Εκτός είναι και ο Τσόσιτς, ο οποίος ναι μεν προπονήθηκε κανονικά αλλά είναι ανέτοιμος έπειτα από απουσία τόσο καιρό, ενώ ο Σιμόες είναι τιμωρημένος. Οπως και να έχει, παρά τα προβλήματα ο στόχος δεν αλλάζει, με τον Μανόλο Χιμένεθ να παίρνει για πρώτη φορά στην αποστολή τον Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός αριστερός μπακ προφανώς είναι έτοιμος πλέον για να κάνει ντεμπούτο με την ΑΕΚ, έστω ως αλλαγή, με τον Σεβιγιάνο τεχνικό να επιλέγει τους εξής 19: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Τζανετόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Κονέ, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Μοράν, Γιακουμάκης, Λιβάια, Αραούχο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα