«Ο Αλαφούζος έβαλε 4.5 εκατομμύρια, εσείς τι έχετε βάλει»;

«Ο Αλαφούζος έβαλε 4.5 εκατομμύρια, εσείς τι έχετε βάλει»;

Νίκος Αθανασίου
«Ο Αλαφούζος έβαλε 4.5 εκατομμύρια, εσείς τι έχετε βάλει»;

bet365

Διαβάστε στο gazzetta.gr για την απίστευτη ατάκα στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Αλέκο Σφυρή προς τους απλήρωτους εργαζομένους της εταιρίας!

Οι υπάλληλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εδώ και έναν χρόνο βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις, οι οποίες πρωτίστως αποτελούν μελανό σημάδι για τον μεγαλομέτοχο της εταιρίας και στην συνέχεια για τον σύλλογο. Στους περισσότερους οφείλονται μισθοί πέντε και έξι μηνών και όλο αυτό το διάστημα βάζουν πλάτη για να μπορέσει το κλαμπ να «τρέξει» με όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να βάλει το «τριφύλλι» στην εντατική.

Δεν μιλάμε για ποδοσφαιριστές που αδιαμφισβήτητα δεν θα έχουν πρόβλημα επιβίωσης αν δεν κατατεθεί μία δόση συμβολαίου, αλλά για ανθρώπους του μεροκάματου και των 800 ευρώ.

Κατά την διάρκεια της χθεσινής ανακοίνωσης του διαζυγίου με τον Αγησίλαο Τουμαζάτο, ο οποίος στεκόταν στο πλευρό των ανθρώπων που δουλεύουν όλο αυτό το διάστημα χωρίς να πληρώνονται και βοηθούσε με όποιον τρόπο μπορούσε, οι υπάλληλοι της ΠΑΕ ρώτησαν τι θα γίνει με τα οφειλόμενα και πότε θα ξαναδούν το χρώμα του χρήματος.

Οι τόνοι ανέβηκαν και σε εκείνο το σημείο ο Αλέκος Σφυρής, ένας εκ των ανθρώπων του Αλαφούζου εντός της ΠΑΕ έβαλε... φωτιά στην συζήτηση! «Ο Αλαφούζος από την μέρα που ανακοίνωσε ότι φεύγει, έχει βάλει 4.5 εκατομμύρια ευρώ, εσείς τι έχετε βάλει» ήταν η ατάκα σε ανθρώπους-επαναλαμβάνουμε- που είναι «μέσα» αρκετούς μήνες και αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα!

Όπως ήταν λογικό, η συγκεκριμένη φράση έκανε έξαλλη την πλειοψηφία των εργαζομένων που αντέδρασαν έντονα και με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων η κατάσταση δεν ξέφυγε!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα