ΑΕΛ - Πανιώνιος 0-0 (vid)

Φώτης Καρακούσης
ΑΕΛ - Πανιώνιος 0-0 (vid)

bet365

ΑΕΛ και Πανιώνιος έμειναν στο 0-0 στη Λάρισα, με τους γηπεδούχους να μένουν για πέμπτο σερί ματς χωρίς «τρίποντο» και τους φιλοξενούμενους για τέταρτο. Καλύτεροι οι «βυσσινί» στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Στα παιχνίδια του πρώτου γύρου η ΑΕΛ δεν έπαιζε στο μεγαλύτερο μέρος των αγώνων καλό ποδόσφαιρο, αλλά στο τέλος κατάφερνε και έπαιρνε τις νίκες. Σήμερα κόντρα στον κακό Πανιώνιο οι... βυσσινί από το πρώτο λεπτό πίεζαν τους αντιπάλους τους., στο δεύτερο ημίχρονο ήταν συνεχώς μπροστά, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν μένοντας στο μηδέν. Ένα 0-0 που έφερε την ΑΕΛ στους 22 βαθμούς και τον Πανιώνιο στους 28 και πάλι μαζί με τους Αστέρα και Ξάνθη στην 5η θέση.

Όπως αναφέραμε και στο ξεκίνημα οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, με τους φιλοξενούμενους που παρότι έκαναν μια από τις χειρότερες φετινές τους εμφανίσεις να χάνουν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Η ΑΕΛ την κατοχή, ο Πανιώνιος τις φάσεις

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα πρώτο ημίχρονο που ανήκε στους... βυσσινί, με τους «κυανέρυθρους» όμως να χάνουν τις ευκαιρίες. Οι παπίκτες του Ηλία Φυντάνη είχαν την κατοχή της μπάλας, όμως είχαν πρόβλημα όχι στην τελική προσπάθεια, αλλά στην τελική πάσα, με συνέπεια να μην μπορούν να απειλήσουν την εστία του Κότνικ. Από την άλλη οπι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Γρηγορίου έχασαν με τον Μπανανά δύο σημαντικές ευκαιρίες για το 0-1 με τις ισάριθμες κεφαλιές του κεντρικού αμυντιού να βγαίνουν για λίγο άουτ.

Την έκρυβαν την μπάλα, αλλά δεν την έβαζαν στα δίχτυα

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ ανέβασε την απόδοσή της και παρά τον τραγικό αγωνιστικό χώρο, προσπάθησε να ανοίξει το σκορ. Υπήρξαν στιγμές που οι «βυσσινί» έκρυβαν την μπάλα, αλλά οι τελικές επιλογές ήταν κακές, όπως αυτή του Κριζμάν στο 53' που αστόχησε ανενόχλητος από το ύψος του πέναλτι.

Όσο περνούσαν τα λεπτά ο Πανιώνιος ανέβαζε την απόδοσή του, βλέποντας πως οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν και στο 82' έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Λάμπρου να κάνει το σουτ στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ, ενώ ο Νίλσεν δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή προ κενής εστίας.

Το τέλος βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με την ΑΕΛ να είναι καλύτερη αλλά να μην μπορεί να απειλήσει και τον Πανιώνιο σε μια από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις να παίρνει με άνεση τον βαθμό της ισοπαλίας, χάνοντας και ευκαιρίες για τη νίκη.

MVP: Φατιόν. Ο αμυντικός μέσος της ΑΕΛ δεν πρέπει να έχασε ούτε μία μονομαχία στο ματς, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Σε αυτό θα βάλουμε τον Μασούρα, όχι γιατί δεν έπαιξε καλά. Συνολικά ήταν πολύ καλός, όμως ενώ έκανε τα πάντα, στο τέλος φαινόταν πως δεν είχε καθαρό μυαλό με συνέπεια να μην υπάρξουν καν ευκαιρίες όχι απλά να χαθούν.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Εδώ θα βάλουμε τον Περόνε. Ο άνθρωπος μόλις μπήκε έδειξε πως ξέρει πολύ μπάλα. Ειδικά μια προσπάθεια από αριστερά και πάσα στον Μασούρα ήταν απίστευτη, αλλά ο νεαρός μπακ-χαφ πήγε και πάλι να κάνει το κάτι παραπάνω με συνέπεια να χαθεί η ευκαιρία. Στο ύψος τους και οι Γκιοτά, Μπανανά που νίκησαν όλες τις μονομαχίες με τους αντιπάλους τους.

Η ΓΚΑΦΑ: Ναι το γήπεδο είναι τραγικό, αλλά και εσύ ρε Κριζμάν είσαι μόνος σου στο σημείο του πέναλτι. Από εκεί δεν αστοχείς, αλλά έστω αν αστοχήσεις δεν στέλνεις τη μπάλα εκτός γηπέδου. Η φάση αυτή ήταν με διαφορά η γκάφα του αγώνα.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Μπορεί οι γηπεδούχοι να φωνάζουν, ωστόσο κατά την γνώμη μας σήμερα ο Κουμπαράκης δεν έκανε κάποιο λάθος. Όλες οι κίτρινες ήταν σωστές, οι βοηθοί ήταν επίσης σωστοί σε όλα τα οφσάιντ και το πρόσημο είναι θετικό.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Όπως αναφέραμε και στο ξεκίνημα η ΑΕΛ στον πρώτο γύρο δεν έκανε ευκαιρίες αλλά έπαιρνε τα παιχνίδια. Σήμερα και κόντρα σε έναν κακό Πανιώνιο οι... βυσσινί έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο αλλά στο τέλος δεν είχαν το καθαρό μυαλό να κάνουν την μεγάλη ευκαιρία. Οι... κυανέρυθροι από την άλλη πήραν με άνεση την ισοπαλία και συνεχίζουν να βρίσκονται στην 5η θέση μαζί με τους Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Λαγός (61' Μλαντένοβιτς), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (66' Λεοζίνιο), Κρίζμαν (71' Περόνε), Ναζλίδης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Γκιοατά, Μπανανά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σαββίδης, Λάμπρου, Μπραχίμι (70' Ουάσινγκτον), Μασούρας (56' Σπιριντόνοβιτς), Γεσίλ (62' Νίλσεν).

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα