Πήρε Μαρκόφσκι ο ΠΑΟΚ (pic)

Πήρε Μαρκόφσκι ο ΠΑΟΚ (pic)

Gazzetta team
Πήρε Μαρκόφσκι ο ΠΑΟΚ (pic)

bet365

Ο 20χρονος Ουκρανός επιθετικός, Ιλία Μαρκόφσκι, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Μεταγραφή-επένδυση στο μέλλον για τον «Δικέφαλο του Βορρά», που απέκτησε τον νεαρό επιθετικό, Ιλία Μαρκόφσκι, ο οποίος θα στελεχώσει την Κ20 των «ασπρόμαυρων». Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην σλοβενική Ρουντάρ, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Οντέσα, πριν «μετακομίσει» στη δεύτερη ομάδα της Τσερνομόρετς.

Έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της U19 της εθνικής Ουκρανίας, ενώ φαίνεται πως άφησε άριστες εντυπώσεις στον προπονητή της Κ20 του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία.

Ο ίδιος ο παίκτης δεν έκρυψε τη χαρά του στα social media, αναρτώντας φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μπροστά από το σήμα του Δικεφάλου στα γραφεία της Τούμπας και συνοδεύοντάς την με το σχόλιο «Νέα σελίδα στην καριέρα μου!».

New page in my life

A post shared by Illya Markovskyy (@markovskyy_official) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα