«ΟΚ» ο Κάμπος ενόψει ΠΑΣ

«ΟΚ» ο Κάμπος ενόψει ΠΑΣ

Gazzetta team
«ΟΚ» ο Κάμπος ενόψει ΠΑΣ

bet365

Ο Αγκολέζος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης (1/2) και δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ την Κυριακή (4/2).

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο Τζάλμα Κάμπος προπονήθηκε κανονικά δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις στο γόνατο και είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου για την αναμέτρηση των Ιωαννίνων.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (1/2) μετά το ζέσταμα που αφορούσε τη φυσική κατάσταση με μπάλα, οι παίκτες έκαναν ασκήσεις για την αμυντική λειτουργία και την ομαδική ανάπτυξη χωρισμένοι σε δύο γκρουπ ανάλογα με τη θέση στην οποία αγωνίζονται.

Στη συνέχεια, το πρόγραμμα περιελάμβανε δίτερμα στο μισό γήπεδο με τους παίκτες να καλούνται να εφαρμόσουν τις τακτικές οδηγίες που τους έδωσε ο Λουτσέσκου.

Την Παρασκευή (02.02) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 11:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα