«Ηθελε να φύγει ο Μουλέν»

«Ηθελε να φύγει ο Μουλέν»

Σταύρος Σουντουλίδης
«Ηθελε να φύγει ο Μουλέν»

bet365

Η θέση του προπονητή της Λέγκια Βαρσοβίας Ρομέο Γιόζακ, για τη μεταγραφή του Τιμπό Μουλέν στον ΠΑΟΚ και η επιθυμία του Γάλλου μέσου να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Για τον Πολωνό προπονητή η εξέλιξη δεν ήταν και τόσο ευχάριστη, έστω κι αν η Λέγκια φαίνεται πως θα αποκτήσει άμεσα δύο ποδοσφαιριστές από το γαλλικό πρωτάθλημα, για να καλύψει το κενό του 28χρονου Γάλλου χαφ, που αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο της Ισπανίας, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το δεύτεςρο στάδιο της προετοιμασίας, προκειμένου να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

«O Mουλέν δέχθηκε μια νέα προσφορά από την Λέγκια για να ανανεώσει το συμβόλαιο του, όμως ο ίδιος έδειχνε να επιθυμεί μια αλλαγή στην καριέρα του. Δεν ανησυχούμε από αυτή την εξέλιξη. Ο Τιμπό είναι ένας παίκτης που αξίζει τον σεβασμό και τον θαυμασμό των φιλάθλων της Λέγκια,

Η πρόταση του ΠΑΟΚ ήταν [πολύ καλή για τον σύλλογο και τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο πρέπει να αποχαιρετίσουμε και από την πλευρά μας το πιο σημαντικό είναι να αντιδράσουμε γρήγορα και να πάρουμε παίκτη για να καλύψουμε το κενό του», δήλωσε σήμερα ο προπονητής της Λέγκια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα