Πρόβλημα με Τζάλμα Κάμπος

Πρόβλημα με Τζάλμα Κάμπος

Gazzetta team
Πρόβλημα με Τζάλμα Κάμπος

bet365

Ο Αγκολέζος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και το απόγευμα της Τετάρτης (31/1) θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει στο σημερινό Δελτίο Τύπου:

«Η προπόνηση ξεκίνησε με το απαραίτητο ζέσταμα, αρχικά χωρίς και στην συνέχεια με μπάλα, πριν πάρει τα ηνία ο Ράζβαν Λουτσέσκου και ξεκινήσει τις ασκήσεις τακτικής, όντας πάντα στο επίκεντρο και δίνοντας συνεχώς οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι έπαιξαν παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας, ενώ στην συνέχεια επικεντρώθηκαν στο επιθετικό κομμάτι, την ανάπτυξη και τα τελειώματα.

Ο Τζάλμα Κάμπος ένιωσε μία ενόχληση στο γόνατο και το απόγευμα θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε και πάλι κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Την Πέμπτη (01.02) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στην Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα