Επέστρεψε στη Λάρισα ο Μόρας

Επέστρεψε στη Λάρισα ο Μόρας

Gazzetta team
Επέστρεψε στη Λάρισα ο Μόρας

bet365

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαγγέλη Μόρα, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Λεγκανιές - Σεβίλλη και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Γκερέρο σκοράρει το 1ο γκολ του αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στην ανακοίνωση της απόκτησης του Βαγγέλη Μόρα προχώρησε η Λάρισα. Ο Έλληνας στόπερ έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό και επιστρέφει στην ΑΕΛ, όπου είχε ξεκινήσει την καριέρα του αγωνιζόμενος για δύο χρόνια (1999-2001).

Ο Μόρας έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο για έξι μήνες με τους «βυσσινί».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει μια μεταγραφή με πολλαπλή σημασία για την πρόσφατη ιστορία της και για το μέλλον της.

Μετά από μία διεθνή και εγχώρια καριέρα πολλών ετών επιστρέφει στην ΑΕΛ ο διεθνής έλληνας ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Μόρας.

Ο Βαγγέλης Μόρας, μια προσωπικότητα που εκτός της μεγάλης του ποδοσφαιρικής αξίας έχει να επιδείξει κι ένα παγκοσμίως αξιοζήλευτο κοινωνικό έργο (Save Moras), υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο Βαγγέλης Μόρας θα συμμετάσχει στη σημερινή προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ηλία Φυντάνη και των συνεργατών του και θα παρουσιαστεί επίσημα στις 17:30 το απόγευμα στο AEL FC Arena μαζί με τους Raiko Milosavljevic, Nemanja Mladenovic, Hristofor Hubchev, Aleksandar Gojkovic και Παρασκευά Λυκούργο. (Θα απουσιάσει ο νεαρός τερματοφύλακας Στέφανος Σουλούκος, καθώς ακόμα και σήμερα προπονείται στην Αθήνα με την Εθνική ομάδα Κ-16).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα