Δεν ήθελε Ελλάδα ο Μπεμπέ!

Δεν ήθελε Ελλάδα ο Μπεμπέ!

Δημήτρης Βέργος
Δεν ήθελε Ελλάδα ο Μπεμπέ!

bet365

Όπως διαβάσατε στο gazzetta.gr κόντρα σε όλα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας, δεν υπήρχε καμία συμφωνία μεταξύ παίκτη και Α.Ε.Κ.

Στην Ισπανία έκαναν λόγο νωρίτερα εντός της ημέρας ότι υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στην Ενωση και στον Μπεμπέ αλλά στο gazzetta.gr γράφαμε ότι κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά της Κιτρινόμαυρης ΠΑΕ. Και η επιβεβαίωση για την... μη επιβεβαίωση, ήρθε πριν λίγο.

Οπως έγινε γνωστό, ο 27χρονος Πορτογάλος εξτρέμ ήθελε/θέλει να μείνει στην Ισπανία -πληροφορίες του gazzetta.gr τον θέλουν να βρίσκεται κοντά στον δανεισμό του στη Ράγιο Βαγιεκάνο- και στην ΑΕΚ αποφάσισαν να σταματήσουν να ασχολούνται με την συγκεκριμένη υπόθεση, αφού δεν είχε νόημα να περιμένουν, με τον χρόνο να πιέζει, αν θα αλλάξει γνώμη ο Μπεμπέ και αν η Έιμπαρ θα συμφωνούσε μετά γρήγορα με τους όρους της Ενωσης.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα