Λινέρ: «Με ήθελε πολύ ο Ολυμπιακός» (pic)

Λινέρ: «Με ήθελε πολύ ο Ολυμπιακός» (pic)

Gazzetta team
Λινέρ: «Με ήθελε πολύ ο Ολυμπιακός» (pic)

bet365

Ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Όσκαρ Λινέρ της ΑΙΚ Στοκχμόλμης, αλλά ο 20χρονος ανανέωσε με το σουηδικό σύλλογο μέχρι το 2020.

Μπαρτσελόνα - Εσπανιόλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Όσκαρ Λινέρ μίλησε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προς το πρόσωπό του, πριν αυτός ανανεώσει με τον σουηδικό σύλλογο.

«Ο ατζέντης μου, μου είπε ότι υπήρξε στο τραπέζι τεράστιο ενδιαφέρον από πολλούς συλλόγους, μεταξύ των οποίων και αυτό του Ολυμπιακού.

Το όραμα κι ο στόχος μου, όμως, ήταν η ΑΙΚ, υπολογίζοντας όλα όσα έχουν κάνει για μένα εδώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον προπονητή, η ΑΙΚ είναι η ομάδα που θέλω να είμαι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 20χρονος ο οποίος ούτε στιγμή δεν έκρυψε ότι προτίμησε να συνεχίσει στην ΑΙΚ εκτιμώντας τις ευκαιρίες που του έχει πάρει εκεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα